Raqib Joeman

Als kind wist ik het al. Ik word meester, die leerlingen-zowel sterke als zwakke kinderen- gaat helpen voor een betere toekomst. Immers, educatie is de sleutel voor een betere toekomst voor het kind. Aan mijn klasgenoten, vrienden en familieleden gaf ik al bijles. De intrinsieke motivatie om te kiezen voor de opleiding Pedagogische Academisch Basis Onderwijs was lastig voor mij, omdat ik eerst met de opleiding van Toerisme en Recreatie enige jaren in deze branche werkzaam was.  Het onderwijshart klopte,klopte en klopte…

Ik heb mijn sporen verdiend in diverse functies van primair onderwijs tot en met het hoger onderwijs, waarin mijn kundigheid gewaardeerd wordt. Hierbij kunt u denken aan pedagoog, docent, groepsleerkracht  hoofddocent Pabo, bestuurder, leerlingenzorg,  onderwijsmanager , scriptiebegeleider, decanaat, onderwijskundige en dergelijke.  Met positieve humor tracht ik op een gepaste wijze de doelstellingen te realiseren. Dit kan alleen als ik steeds scholing volg. Daarom heb ik de volgende opleidingen afgerond : Montessori Pabo ,Master Pedagogiek, Master SEN, Master NLP. Tevens heb ik diverse vakken van de opleidingen master psychologie en onderwijskunde behaald.

Ik ben lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teaching (LBRT) en maak ik gebruik van een online platform voor remedial teaching.

Het Educatiehuis werkt ook met andere professionals. Indien nodig zullen deze professionals ingezet worden om hun diensten voor het Educatiehuis te gaan verrichten.

Logo Het Educatiehuis